Retur & Reklamation

Find svar på dine spørgsmål

Vi ønsker, at du er tilfreds med dit køb, og vi beklager, hvis det ikke er tilfældet. Uanset hvad du ikke er tilfreds med, har du ret til at bytte eller annullere dit køb inden for 14 dage. Fristen for annullering løber fra den dato, hvor du eller en tredjepart navngivet af dig har taget varen i fysisk besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten, skal du meddele din beslutning om at annullere købet/del af købet ved at fremsende en entydig erklæring til os pr. e-mail til den nedenfor nævnte e-mail-adresse eller telefonisk.

ICEPTO IVS (FESTBOKS)
Tove Ditlevsens Vej 64, 3th
9000 Aalborg
E-mail: hej@festboks.dk
Telefon nr. : 50145009

For at overholde annulleringsfristen, er det tilstrækkeligt at sende budskabet om fortrydelsesretten inden fristen for fortrydelsen er udløbet.

Sådan returnerer du en vare

1.Pak returvaren ind

Returner altid varen til os i i den originale emballage.
Produktet kan ikke returneres mere, når du har åbnet indpakningen af et produkt og dette af hygiejniske grunde ikke kan sælges igen.

2.Send pakken til følgende adresse:

ICEPTO IVS (FESTBOKS)
Tove Ditlevsens Vej 64, 3th
9000 Aalborg

3.Returneringsomkostninger

Kunden er ansvarlig for alle returomkostninger.

4.Refundering

Efter registrering af den returnerede vare, modtager du straks en bekræftelse på e-mail. Det pågældende beløb overføres til dit kreditkort.

5. Begrænsning af returretten

Af hensyn til hygiejne og din tryghed som kunde, kan følgende produkter hverken returneres eller byttes hvis emballagen er brudt:
– Oppustelige effekter
– Andre éngangsartikler

6. Reklamationsret

Festboks yder dig den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller få afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Med andre ord gælder vores reklamationsret for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet.

Såfremt du opdager en fejl eller en mangel ved en vare, der er købt på Festboks.dk, skal du hurtigst muligt eller indenfor rimelig tid efter du har opdaget manglen, rette henvendelse til os på Festboks, hvorefter vi vil håndtere din reklamation. Vi kan kontaktes på tlf. 50145009 eller via e-mail: hej@festboks.dk.

Når du returnerer varen, skal du altid vedlægge ordrenummer og oplyse, hvad problemet er.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.